ABOUT MENU

Lunch

  • Lunch Course Menu A

    Grilled sea scallop with avocado & apple salad
    아보카도와 사과, 가리비 그릴 샐러드

    Specially prepared soup of the day
    오늘의 특선 스프

    (You can change it to pasta and there is an additional charge)
    (파스타로 변경 가능하시고 추가금 있습니다)

    Char-broiled veal chop
    참나무 숯불에 구운 청정 호주산 송아지 등심 스테이크

    Char-broiled rib eye steak of Aus wagyu
    참나무 숯불에 구운 호주산 와규(和牛)등심 스테이크

    Char-broiled tenderloin steak of Korean beef(+10,000)
    참나무 숯불에 구운 한우(韓牛)++ 투뿔 안심 스테이크(+10,000)

    Tiramisu
    티라미수

    Coffee or Tea
    커피 또는 티

    \58,000



    Lunch Course Menu B

    Fisherman’s seafood stew
    지중해식 어부 해물 스튜

    Baked penne with cream, cheese and mushroom
    오븐에 구운 치즈와 크림, 양송이 버섯 펜네 파스타

    Char-broiled porter house steak
    한우(韓牛) 포터하우스 스테이크

    Tiramisu
    티라미수

    Coffee or Tea
    커피 또는 티

    \85,000

    토레엔은 청정 호주산 양고기, 송아지, 와규비프 국내 한우 소고기, 닭,
    노르웨이산 연어, 캐나다산 바닷가재를 사용합니다